logo
logo
logo
logo

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Navigate backward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

,

Reisegaranti

TripX Travel AB har stilt en reisegaranti til Kammarkollegiet (en parallell til norske Reisegarantifondet) i henhold til den svenske pakkereiseloven. Reisearrangører som markedsfører og selger pakkereiser, for eksempel en flyreise og et hotellopphold sammen, er forpliktet til å stille en sikkerhet som overstiger samtlige kunders innbetalinger. Reiseselskaper som kun selger en flybillett eller kun et hotellopphold, er ikke underlagt denne loven. Dette innebærer blant annet at et flyselskap som selger en flybillett , eller et selskap som kun selger deg et hotellopphold, ikke stiller noen sikkerhet når du handler hos dem.

Når man bestiller en reise hos Tripx inngår man avtale med Tripx Travel AB med organisasjonsnummer 556813-0099 hos Svenske Bolagsverket, og dekkes da av den Svenske reisegarantien i forhold til EØS avtalen som gjenngis i loven om pakkereiser § 11-1. Garantiplikt og reisegaranti. Utdrag: Garanti stilt etter reglene i annet land som er part i EØS-avtalen, trer i stedet for reisegaranti etter forrige ledd for pakkereiser som selges direkte fra forretningssted i et slikt land eller gjennom selvstendig formidler her i landet.

Arrangøren skal på forespørsel fra Reisegarantifondet godtgjøre at betryggende garanti er stilt.

For ytterligere informasjon om TripX Travel AB og reisegaranti, besøk www.kammarkollegiet.se

Du kan også kontakte oss for mer informasjon på [email protected]