Reiser er fantastisk, spennende og avslappende. Det er imidlertid viktig at du sjekker forsikringsdekning før du reiser utenlands før noe skjer. I mange tilfeller har vår erfaring vist at den grunnleggende beskyttelsen i boligforsikring eller kortforsikring ikke dekker noe som kan skje hvis ulykken er ute. Vi samarbeider med Gouda Travel Insurance, en del av Gjensidige Forsikring, som tilbyr skreddersydde reiseforsikringer som dekker deg når ulykken først er ute.

 

Enkeltreiseforsikring

Enkeltreiseforsikring er en forsikring som dekker deg under den reisen du har valgt. Dette er en heldekkende forsikring som hjelper deg om noe uforutsett skulle skje i forbindelse med din reise.

Fordeler med Gouda Enkeltreiseforsikring:

  • Opp til 55% rabatt for ektefelle / samboer
  • Opp til 80% rabatt for barn under 20 år
  • Velg mellom Europadekning* og Verdensdekning
  • Ingen begrensninger ved opphold på over 4.000 meter
  • Ingen begrensninger ved dykking dypere enn 20 meter, hvis du er sertifisert
  • Mulighet for å bygge på en helårsforsikring
  • Mulighet for å forlenge forsikringen når du er på reise. Se info om forlengelser her.
  • Mulighet for refusjon for ubrukt forsikring hvis du kommer hjem tidligere enn planlagt

* Med Europa menes alle EU og EØS land. Land som Russland, Tyrkia og Ukraina er eksempler på land som ikke faller inn under Europa definisjonen.

Når du velger en Gouda Reiseforsikring er du sikret trygghet på reisen og effektiv assistanse hvis uhellet skulle være ute. Gouda er et spesialistselskap på reiseforsikringer og vi har fokus dette. Derfor kan vi også love deg sikkerhet utover alle grenser.

 

Gouda alarmsentral

På Goudas Alarmsentral sitter rutinerte skandinaviske medarbeidere klare til å hjelpe deg – 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Med Goudas egen alarmsentral, som har leger, spesialister, sykepleiere og kriseteam parate, er du sikret hurtig og effektiv hjelp. Hjelpen er aldri mer enn en telefonsamtale unna.

 

For fullstendige villkår, klikk her:

https://www.gouda.no/privat/reiseforsikring/enkeltreiseforsikring/voksen/_attachment/325408?_ts=16078cf5048

 

Du reserverer reiseforsikring på slutten av reisebestillingen. De forsikringer vi tilbyr er med superdekkning.