logo
logo
logo
logo

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Navigate backward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

,

Om oss

«Bestill reisen enkelt og bekvemt, til den beste prisen!»

Dette er vårt slagord, og vi mener faktisk det vi sier. Vi mener du skal få valuta for pengene dine, samtidig som det skal være enkelt og trygt å bestille en reise med TripX. Siden starten har flere og flere oppdaget at det er enkelt, billig og smart å handle sin reise hos oss. Og det er vi selvfølgelig veldig glade for.

Vårt tips til deg er at du setter deg ned og bruker vår søkefunksjon til å søke etter interessante reiser. Du kommer til å bli overrasket. Vi er såpass trygge på vår kunnskap at vi tilbyr markedets beste verdi på hotell og pakkereiser at vi velger å gi våre kunder prisgaranti.

Kort om TripX

TripX ble startet i 2010 av erfarne personer innen reiseindustrien; Martin Wirth, grunnlegger av Solresor/Solia i 1989 og Morten Husby, tidligere produksjonssjef for Solresor/Solia og Star Tour/Fritidsresor. Begge to er fortsatt 100% aktive i virksomheten. Sammen med dyktige IT-medarbeidere har vi som mål å komme med nye teknikker og moderne kvalitetshotell til absolutt beste pris. Vi har vår reisegaranti i Kammarkollegiet som er den statlige svenske reisegarantimyndighet.

Dersom du har noen spørsmål, må du gjerne kontakte oss

Derfor velger du TripX når du skal ut å reise!

Alltid det billigste flyet først!

Vår bestillingsfunksjon vil alltid gi deg den beste prisen på de datoene du har valgt. Som oftest vil du få en mengde alternativer å velge mellom, slik at du kan finne det flyet som passer best for deg. Noen ganger er kanskje det billigste alternativet fra en flyplass som ikke passer, eller det har et tidspunkt som ikke er det beste for deg. Om dette er tilfellet så klikker du bare på et annet alternativ. Du kan også sette din ønskede reisetid og dermed eliminere uønskede alternativer. Kostnaden vil aldri være høyere enn flyselskapets egne priser, men den kan derimot være lavere fordi TripX.no har en mengderabatt.

Håndplukkede charterhotell

Alle våre hotell er kontrollert og håndplukket for å passe norske reisende. Vi gjør dette for å unngå stress og problemer for våre kunder. De hotellene som har gitt sine gjester problemer tidligere blir heller ikke anbefalt av oss. TripX.no har avtaler med de fleste hotellene til det vi kaller garanterte minipriser. De prisene vi tilbyr i vår pakkepris er ofte mellom 25-35 % lavere enn hotellprisene på hotellets egne hjemmesider eller på for eksempel Booking.com, Hotels.com osv. De sistnevnte hotellforhandlerne får en provisjon på rundt 15-30 % fra hotellet for hver eneste bestilling.

Enkelt, raskt og trygt

Vår bestillingsfunksjon vil vise deg, etter kun noen få sekunder, den laveste prisen på den datoen du har valgt til din destinasjon. Om du søker på internett så kan den samme prosessen ta flere timer, og du kan aldri være sikker på at det er den laveste prisen. Det er helt trygt og sikkert å bestille hos TripX.no. Vi er et svensk foretak, og vi er derfor omfattet av reisegarantiloven. Om du, mot all formodning, skulle oppleve problemer på din reise så er vi tilgjengelig og kan hjelpe deg med det du måtte trenge. Du kan betale lett og sikkert via VISA/Mastercard kredittkort, faktura eller med avbetaling

Ingen mellomledd

Det er ikke plass til dyre mellomledd i vår forretningsmodell. Vi har en helautomatisert modell som gjør at vi kan eliminere alle mellommenn, og vi forhandler med våre leverandører direkte. På grunn av det kan vi minimere dine kostnader og gi deg en prisgaranti. Vi er allergiske mot omkostninger som ikke tilfører din ferie noe. Det skal være billig for våre kunder!

Første minuttet vinner

Mange av de flyselskapene vi bruker har en prissettingsmodell som innebærer at de billigste flysetene selges først. Når flyet begynner å bli fullt så øker selskapet prisene til de når et toppnivå rundt 5-10 dager før avgang. Hotellene har også rikelig med rabatter på reservasjoner 2-3 måneder i forveien. Du kan derfor spare opptil 40-50 % på samme hotell om du sammenligner med de tradisjonelle charterselskapene; dersom du bestiller tidlig. Normalt sparer du 15-20 % ved å benytte vår forretningsmodell i motsetning til et charterselskap.

Lavest pris – prisgaranti

Absolutt laveste flypris

+ Garanterte minipriser på håndplukkede hotell

+ Ekstremt lave administrasjonskostnader

+ Ingen mellomledd

= Lavest pris

Det er ikke vanskelig å være billigst på markedet. Dersom du skulle finne den samme reisen billigere, så gir vi ikke bare den samme prisen, men vi gir deg også denne prisforskjellen som finnerlønn i form av en rabatt på din reise. Prissammenligningen må gjøres før bestilling på våre pakkereiser og gjelder kun på reiser bestilt mer enn 30 dager frem i tid.

 

Takk for at du besøkte TripX, og vi håper du fant de svar du lurte på.