logo
logo
logo
logo

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Navigate backward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

,
Lanzarote

Lanzarote

TripX har et bredt utvalg av rimelige hoteller i Lanzarote som er verdsatt av norske turister. Vi som jobber på TripX har besøkt og ofte bodd på de fleste av hotellene selv. Normalt investerer vi i tre-til-fem-stjerners hoteller med komfortabel beliggenhet, nær strendene. Når du har valgt et hotell tilbyr TripX deg en rekke flyalternativer på de datoene du har valgt, alltid til laveste pris.

Noen ganger presenteres et flyalternativ som heter «mixed flight». Dette betyr at du reiser til Lanzarote med ett flyselskap, og hjem med et annet. Det kan for eksempel være med Vueling på utreisen, og Norwegian på returreisen. Konkurransen mellom flyselskapene er veldig stor, og du kan ofte enkelt finne en rimelig tur til Lanzarote med eksepsjonelt høy kvalitet.

På TripX er det enkelt å bygge din egen ferie til Lanzarote. Dra nytte av vår lave prisoversikt for å finne de rimeligste ferieturene. På TripX.no viser vi ferdige reisetips for Lanzarote, og ved å bruke vår enkle modul «Søk etter din tur her» kan du enkelt tilpasse drømmeferien til Lanzarote, alltid til den laveste prisen.

Vi tilbyr turer til Lanzarote om vinteren fra f.eks. Oslo. Uansett om du vil slappe av i solen, feste i vei på nyttårsaften, shoppe, eller ønsker noen rolige familieferier, finner du den billigste reisen i forhold til kvalitet på TripX.

Snart vil du være på Lanzarote! Vi på TripX ønsker deg hjertelig velkommen.

Hvor skal du bo?

Puerto del Carmen

Puerto del Carmen er det største og mest allsidige feriestedet i Lanzarote. Karakteristiske egenskaper er den lange strandpromenaden, strendene og et uendelig utvalg av restauranter, barer, butikker og strandkaféer. Den syv kilometer lange promenaden går gjennom Puerto del Carmen. Den starter i de eldste kvartalene ved havnen, passerer den populære stranden i Playa Grande og fortsetter helt til strendene, Playa Pocillos og Matagorda.

Langs promenaden er det små butikker og restauranter med utendørs kaféer. I Puerto del Carmens store kjøpesenter finnes det flere internasjonale kjeder. Om kvelden tilbys elegante og trendy musikkbarer med levende musikk og klubber som holder åpent til sent på natten. I det koselige havnekvarteret er atmosfæren ekstra sjarmerende og hyggelig. Her finnes både fine fiskerestauranter og ekte kanariske tavernaer som vil gi deg vann i munnen.

Costa Teguise

Dette feriestedet ligger nord for Lanzarotes største by Arrecife og er en populær badeby med sine små butikker, fiskerestauranter, tapasbarer og fine strender. Golfbanen og de perfekte mulighetene for vindsurfing gjør feriestedet spesielt populært blant aktive feriegjester.

I Costa Teguise er du nær både byer og golfbaner. Inn til Lanzarotes gamle hovedstad Teguise tar det bare et kvarter med en lokal buss. Et tips er å reise dit på søndager når det store markedet fyller opp byen. Ikke gå glipp av den store kirken på torget heller. Øyas hovedstad Arrecife ligger enda nærmere, og her kan du oppleve ekte bypuls. Golfbanen ligger bare tre kilometer unna, på Golf Costa Teguise.

Playa Blanca

På bunnen av sørkysten ligger Playa Blanca det perfekte stedet for å sole seg og bade. Playa Blanca var opprinnelig en liten fiskerlandsby og dette feriestedet har virkelig klart å bevare sin opprinnelige sjarm. Under ferien i Playa Blanca vil du mest sannsynlig nyte den rolige atmosfæren og de vakre strendene.

I Playa Blanca-området er det mange flotte strender og via promenaden er de lett å oppdage. Lanzarotes fineste strender, kjent som Papagaya-strendene, ligger i umiddelbar nærhet.

Langs den mye omtalte og populære strandpromenaden i Playa Blanca ligger restaurantene på rekke og rad. Her kan du lett finne nystekte herligheter fra havet, som sverdfisk og blekksprut. Selvfølgelig kan du også finne spanske spesialiteter og internasjonale retter.

Etter middagen er det fint å slå seg ned på en kafé eller en bar og nyte livet, og utsikten over havet. I den nye og eksklusive yachthavnen Marina Rubicón vil du bli møtt av en avslappet atmosfære med restauranter, kaféer, barer og elegante butikker. Noen ganger i uka holdes et populært marked her.

Fly til Lanzarote.

Prisen på reisen er av stor betydning når du velger hvem du skal bestille med. Derfor gir vi deg muligheten til å velge mellom alle mulige flyalternativer. Avhengig av destinasjonen er de mest populære flyalternativene til Lanzarote Vueling, Iberia og Norwegian, ofte med ett selskap på vei ned til Lanzarote og et annet hjemover. Du skriver bare inn hvor og når du vil reise i søkemotoren, og etter 15–20 sekunder vises alle hoteller og alle flymuligheter på skjermen.

Transport til hotellet

Du kan velge mellom forskjellige alternativer for transport til hotellet. Buss er det billigste og taxi er selvfølgelig det mest komfortable. I bestillingsprosessen kan du velge ønsket alternativ.

Du kan bestille reisen din på nett på TripX! Alltid trygt, enkelt og raskt – alt på en gang.

Når du bestiller reisen til Lanzarote på TripX, er du selvfølgelig dekket av den norske reisegarantiloven. Vi på TripX vil alltid tilby de rimeligste turene uten å gå på kompromiss med kvalitet og sikkerhet. En ferietur bør være lett å bestille, og selvfølgelig rimelig. Når du reiser med TripX, er vi med deg både før, under og etter reisen!

Rectangle 5 CopyCreated with Sketch.
Group 18Created with Sketch.