All Inclusive Reiser

All Inclusive blir allt mer populært som ferieform. Alt flere fra Norge oppdager at man kan spare mye penger og får en bekymringsfri og behaglig ferie om man har valgt All Inclusive.

På noen reisemål er All Inclusive dominerende, som på badereisemålene i Tyrkia, Egypt og på mange hotell i Spanie. På andre reisemål er det nesten ikke eksisterende som på Malta og i Portugal.

Inneholdet i All Inclusive konseptene varier både mellom de ulike hotellene og mellom reisemålene. Studer derfor nøye hotellens konsept når det gjelder All Inclusive. Innehold og variasjon varierer også i henhold til hotellens standard/klassefisering. Jo flere stjerne, jo mere variert tilbud av mat og drikke..

Man kan generellt dele opp konseptene i to deler.

All Inclusive:

Den vanligste formen for All Incklusive konsept som vanligvis innebærer et variert tilbudd av både mat og drikke. Denne versjonen bruker inneholde noen form av matservering mellom buffeene samt lokale drikker både med og uten alkohol fra tidlig morgen til sen kveld. Ofte inngår også aktiviteter.

Ultra All Inclusive:

I noen fall tilbyr de finere hotellene noe som kalles Ultra All Inclusive. Dette innebærer en veldig omfattende all inclusive med mat og drikke i prinsipp døgnet rundt, ofte i flere ulike restauranger og ikke uvanlig i mange barer. På Ultra All Inclusive-hotellene bruker også internarsjonelle drikker både med og uten alkohol være inkludert. Variasjoner kan forekomme.

Se ALLE våre reiser om tilbyr All Incluse, enten inkludert i prisen eller som tilvalg, ved å klikke HER.